Sâmbătă se sting luminile pentru o oră la Iulius Mall



Iulius Mall Cluj va stinge și în acest an luminile pentru a celebra ”Ora Pământului”. Sâmbătă, 29 martie 2014, în intervalul orar 20.30 - 21.30, se va opri iluminatul pentru atriumul principal, atriumul secundar, curtea de onoare, de pe faţada clădirilor şi cel aferent totemului.

Acţiunea se va desfăşura în toate cele cinci mall-uri din reţeaua naţională a companiei Iulius Group.

De asemenea, tot pentru conservarea mediului, în incinta Iulius Mall Cluj au fost amplasate 110 coşuri de gunoi, achiziţionate din Germania. Acestea permit selectarea deşeurilor, având compartimente pentru hârtie şi plastic, clienţii Iulius Mall Cluj fiind încurajaţi şi sprijiniţi să recicleze.

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie - Earth Hour.

La îndemnul World Wide Fund for Nature, organizația care a inițiat mișcarea în anul 2007, peste 7.000 de oraşe din peste 152 de țări au stins lumina de Earth Hour în 2013, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viața de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale.

Comentarii Facebook