Sam Cel Român a fost expulzat din România! Americanul locuia la Cluj-Napoca fără forme legale

 

Sam Cel Român, un american mare admirator al lui Ștefan cel Mare și care s-a stabilit la Cluj-Napoca, a fost expulzat de statul român. 

 

El locuia la Cluj-Napoca fără forme legale, iar statul român l-a expulzat în urma unui proces de lungă durată. 

 

Acum nu mai pot ţin ascuns faptul ca pe dată de 21 iulie am fost dat afara din românia în mod permanent. Era ceva neaşteptat si nedrept în oricare sens. Recunosc ca am primit interdicţie dar nu contează, tot mai iubesc românia şi viaţa mea frumoasă pe care am avut acolo mai mult de zeci ani.

 

Autorităţile zic ca nu mai sunt bine venit, dar o sa raman român în sufletul meu până ca mor. O interdicţie nu poate schimb faptul ca iubesc ţară asta si într-o bună zi o sa întorc acasă, adică în Cluj, inima Ardealului”, spune Sam cel Român.

 

Sam locuiește la Cluj-Napoca de 10 ani și a dat visul american pe cel românesc.

 

Americanul este un mare admirator al lui Ştefan cel Mare şi chiar administreaza blog kingofromania.com, unde logo -ul este imaginea marelui domnitor român. 

 

Când am venit în România, țara era mult mai puțin dezvoltată, fără mall-uri, fără bancomate. Cu toate acestea, am rămas aici pentru că este o țară frumoasă, păcat că sunt locuitori. România are o mare problemă: oamenii se plâng și nu fac nimic. Asta mă enervează la ei. Dacă este un concert gratis, vin 10.000, dacă e o problemă cu Guvernul, stau acasă”, a mărturisit Sam, în 2013.

 

Avocatul lui Sam cel Român a declarat că va comenta decizia statului român după ce va discuta cu americanul. 

Comentarii Facebook