Cel mai bine platit profesor din universitatile publice din Cluj castiga 5797 euro

Dacia-Musata Bintintan-Bocos de la UBB Cluj se afla pe locul 4 in topul veniturilor obtinute de profesorii universitari din sistemul public romanesc.

 

Topul a fost intocmit de site-ul money.ro si se bazeaza pe declaratiile de avere publicate de profesorii angajati ai universitatilor de stat. Este vorba de venitul net lunar incasat din activitati didactice, de cercetare si evaluari Aracis.

 

In cazul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca realizatorii topului mentioneaza ca un numar mare de profesori nu si-au facut publice declaratiile de avere aferente ultimului an fiscal incheiat.

 

Potrivit topului cel mai bine platit cadru universitar din Cluj este Dacia-Musata Bintintan-Bocos, profesor in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei si Director al Departamentului pentru Pregatirea Personalului Didactic. Ea incaseaza lunar 5797 euro.

 

Pe locul al doilea de afla Decanul Facultatii de Studii Europene, profesorul Ladislau Gyemant, cu 4141 euro net / luna.

 

La nivelul intregii tari, cele mai mari venituri le are Alecxandrina Deaconu, prodecan la Facultatea de Administrare a Afacerilor, ASE Bucuresti - 7038 de euro lunar, urmata de Ion Stancu, prorector ASE Bucuresti, cu 6560 de euro / luna. Pe locul al treilea este Elena Zamfir, sef de catedra si director de scoala doctorala la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala Bucuresti, care incasa lunar 6118 euro.

 

Vezi aici CV-ul si declaratia de avere  a celui mai bine platit cadru universitar din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook