S-a semnat contractul de proiectare pentru centura Florești-Mănăștur



Primăria Florești a semnat, vineri, 12 septembrie, contractul cu pentru proiectarea centurii de legătură dintre Florești și Cluj-Napoca, în urma licitației câștigate de firma SC Luca Way.

Edilul comunei, Horia Șulea, a declarat că cel mai probabil prin luna decembrie proiectanții vor putea furniza un deviz, astfel încât să înceapă demersurile pentru contractarea unui credit.

Am discutat cu proiectanţii şi probabil că undeva la începutul lunii decembrie vor putea să ne furnizeze un deviz. Apoi, în baza acestuia vom demara procedurile de contractare a unui credit pentru realizarea proiectului. Am iniţiat deja o serie de demersuri în acest sens, am discutat cu potenţiali parteneri financiari şi procedurile nu vor fi deloc de durată. Floreştiul este atractiv pentru agenţii financiari, având grad de îndatorare zero şi un buget solid, orientat către investiţii”, a spus primarul comunei Floreşti, Horia Șulea.


Drumul de legătură dintre Floreşti şi Cluj- Napoca ar urma să aibă 4,3 kilometri, inclusiv cu 2 bretele de legătură spre Metro şi Polus. Traseul va începe pe strada Cetăţii 1 şi, prin spate pe la Metro şi Polus va face joncţiunea, complet pe sol, fără viaducte, cu municipiul Cluj Napoca, în zona adiacentă depoului de tramvaie din Mănăştur, drumul Sfântul Ioan, urmând să existe 7 puncte de legătură cu DN1.

Comentarii Facebook