Rozi a fost comemorată cu o emisiune specială de TVR Cluj. Trofin nu a fost lăsat să participe

TVR Cluj a realizat marți seara o emisiune comemorativă dedicată celei care a fost Rozi, pe numele ei real Rozalia Rus, veteda TVR Cluj de la emisiunea ”Știrile de sâmbăta asta”. 

 

Constantin Trofin, cel care a descoperit-o pe Rozi, susține că directorul TVR Cluj, Romeo Couți, nu a fost de acord ca el să meargă la studiul de pe strada Donath.

 

Realizatorul emisiunii Transilvania la zi, Luminița Purdea, l-a invitat pentru a discuta despre Rozi și pe Constantin Trofin, creatorul celebrei emisiuni ”Știrile de sâmbăta asta” și cel care a lansat personajul ”Rozi” pe micile ecrane. 

 

Constantin Trofin a acceptat invitația, dar ulterior a fost sunat și i s-a spus că directorul Romeo Couți nu este de acord ca el să participe. ”Am întrebat-o în primă fază pe Luminița dacă a vorbit cu directorul (Romeo Couți) despre invitație și mi-a spus că va vorbi, dar că într-o atare situație cum Dumnezeu să nu fie de acord.

 

Apoi am primit un sms de la Luminița și mi-a spus că am avut dreptate și că e mai bine să nu merg. Am sunat-o și am întrebat-o dacă a zis omul să nu mă duc și mi-a spus că da”, a explicat Constantin Trofin.

 

La emisiune au participat Viorel Muncaciu și Călin Angheluș, care erau la Carul TV și mai apăreau în scenete, și regizorul Dan Curean.

 

Eu sunt atât de obișuit cu toți bocancii pe care i-am luat în gură în ultimii doi ani de la minciunile Luciei Hossu Longin și cu toate minciunile securiștilor. Am devenit imun. Am suferit prea mult. Unii au scaune și eu am premii și audiență și mergem mai departe. Asta este”, a spus Constantin Trofin.

 

Directorul TVR Cluj, Romeo Couți, susține că afirmațiile lui Trofin sunt niște ”prostii”.

 

Emisiunea are producător. Chiar mă suni pentru toate prostiile. Mâine este înmormântarea femeii și chiar nu mă interesează ce are de spus Constantin Trofin”, a declarat directorul TVR Cluj, Romeo Couți.

Comentarii Facebook