Robi e COPLEȘIT de clujeni! Mii de persoane au DONAT bani - VIDEO

 

Clujenii dau dovadă încă o dată că sunt uniți și s-au prezentat în număr foarte mare în fața Hotelului Melody, pentru a dona bani sau pentru a cumpăra un brăduț parfumat, ajutându-l pe Robi.

 

Sunt oameni de toate vârstele care au format coadă pe trotuarul din fața hotelului și a palatului Banffy (Muzeul de Artă). Oamenii cumpără brăduți parfumați sau donează bani într-o urnă specială.

 

E prea mică urna”, atrage cineva atenția. Mulți clujeni nu au mai stat la coadă, ci au trecut direct la umplut urna cu bancnote de 50 - 100 de lei. ”Ne-am adunat mai mulți de la locul de muncă și am strâns bani. Am pus 400 de lei în urnă”, ne-a spus un tânăr.

 

O doamnă de 50 de ani a donat 50 de lei. ”Îl știu pe Robi de foarte mulți ani. Îl admir și am venit să îl ajut. Se vede că nu sunt singura”, a spus aceasta.

 

Între timp, Robi era foarte prins cu ”clienții” care cumpărau diverse obiecte de la ghereta lui. Mai mulți prieteni îl secondau și ajutau pentru a face față comenzilor. 

 

Banii adunați vor fi puși lângă cei 20.000 de euro donați deja de clujeni și nu numai, pentru ca Robi să își cumpere o locuință.

 

Campania din fața Hotelului Melody este acum în derulare.

 

Ioan Pugna, taximetristul care a pornit toată campania, era prezent și acum în fața hotelului și aștepta o coloană de taximetriști care să facă donații. 

-----------------

UPDATE

 

Banii din donații au fost adunați în două urne mari. Abia după numărare se va stabili cât s-a strâns și dacă banii sunt de ajuns pentru cumpărarea unei locuințe. Robi are deja în cont peste 20.000 de euro și mai are nevoie de încă 10.000 de euro.

 

Comentarii Facebook