Ritual satanist cu oase umane in Ciurila? Criminalistii au declansat o ancheta - VIDEO EXCLUSIV ONLINE

 

Localnicii din comuna Ciurila cred ca o secta satanista in face veacul in padurile din jurul localitatii. Miercuri, politia a fost alertata dupa ce au fost gasite oase arse, doi dinti umani si cenusa imprastiate la liziera padurii.

 

"Oamenii mei plantau aici niste nuci si eu am  vazut florile astea si i-am intrebat ce-i cu ele aici. Au zis ca nu e nimic, dar dupa ce s-au uitat au gasit un dinte de om si un nasture de militar. Am anuntat politia sa vina sa vada", a povestit Cornel Revnic, proprietarul pamantului pe care au fost gasite urmele ritualului.

 

Revnic sustine ca angajatii lui au surprins o femeie de circa 35-40 de ani, care a fugit "pe aici prin padure si a luat-o pe un parau in jos. Cu siguranta ea a fost cea care a aruncat aici pe jos cenusa si florile".

 

"Cred ca e ceva ritual din ceva secta, din punctul meu de vedere. Au venit si sa cumpere teren dintr-o secta pentru ca sunt ceva energii in padurea din Ciurila. Au vrut sa faca ceva centru de ritual de-a lor, pentru secta MISA", a mai povestit Cornel Revnic.

 

Barbatul crede ca satanistii au ars oase umane si au imprastiat resturile pe iarba de la liziera padurii din satul Salicea, comuna Ciurila. "Sunt 99% sigur ca sunt oase de om. Un angajat de-al meu a gasit si un dinte de om, care avea ceva aur pe el", a mai spus Cornel.

 

Criminalistii de la Turda au fost chemati la locul presupusului ritual si au declansat o ancheta pentru a stabili daca resturile de oseminte erau de natura umana sau animala.

Comentarii Facebook