Rezultate ADMITERE 2016 la Școala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca

 

Examenul de admitere de la Școala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca s-a finalizat, iar rezultatele au fost date publicității.

 

După proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (engleză sau franceză), susținută sâmbătă, 10 septembrie, 145 de tineri - 68 de fete și 77 de băieți - au fost declarați admiși.

 

Cele mai multe puncte, 86 din 90 posibile, au fost obținute de 3 fete: Ciceu Patricia-Cristina din județul Cluj; Filip Georgiana-Florentina, din județul Maramureș; Nelega Delia-Nicoleta, din județul Alba. Ultimul punctaj de intrare a fost de 62 de puncte. 

 

Dintre tinerii declarați admiși, 19 sunt din județul Sălaj, 18 din județul Bistrița-Năsăud, câte 16 din județele Alba și Suceava, 15 din Maramureș, 14 din Bihor, 12 din județul Cluj, câte 6 din Botoșani și Mureș, câte 5 din județele Arad, Gorj și Hunedoara, 4 din Mehedinți, 2 din Satu Mare și câte un candidat din județele Bacău și Harghita.

 

Doar unul dinte cele 6 locuri alocate minorității rome a fost ocupat, celelalte 5 urmând a fi redistribuite. Cele 3 locuri alocate altor minorități etnice au fost ocupate.

 

La sesiunea de admitere din acest an, Şcoala de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca a scos la concurs 150 de locuri.

Comentarii Facebook