Revoluționarii i-au reproșat lui Emil Boc că le-a tăiat din bani. Boc: Adevărații revoluționari sunt cei care și-au dat viața - VIDEO

 

Emil Boc a fost luat la rost de revoluționari la finalul ceremoniei din Piața Unirii, de la Monumentul ”Stâlpii împușcați”. Un luptător din Revoluție i-a reproșat că a tăiat indemnizațiile când era premier. 

 

Ar trebui să fiți alături de noi ca să îi respectați cum trebuie pe revoluționari. Puțin respect doar așteptăm. Ne-ați tăiat și nu ați mai făcut nimic ca să puneți ceva în loc. Mai mult este un vid legal și nu mai avem nici măcar șomaj”, a spus unul dintre revoluționari.

 

Adevărații revoluționari sunt aceia care și-au dat viața și urmații lor. Noi ceilalți ne-am făcut datoria. Asta cred că trebuie să înțelegem cu toții. Asta e părerea mea”, a spus primarul Emil Boc.

 

Care e diferența dintre mine și cel care a murit la zece centimetri de mine. Cartușul m-a ocolit pe mine și l-a omorât pe el. Eu am fost în Turda și am rămas în viață cu noroc”, a strigat alt revoluționar.

 

Primarul Emil Boc i-a răspuns: ”Acolo am fost și eu și nici certificat nu am”.

 

Vezi AICI VIDEO.

 

Citiți și:

Ceartă între revoluționari la Cluj: ”Regret participarea mea la REVOLUȚIE!” Replică: ”Mai pune mâna și muncește” - VIDEO

Revoluționarii de la Cluj: Să-l dăm jos pe Ponta și să-l punem înapoi pe Boc - VIDEO

Comentarii Facebook