Reteaua de calculatoare de la Directia de Finante Cluj a cazut! Oamenii nu isi pot incasa banii pe care ii datoreaza statul - VIDEO

 

Reteaua de calculatoare de la Directia de Finante Publice Cluj se blocheaza aproape zilnic si oamenii nu isi pot incasa sumele datorate de stat, pentru ca baza de date nu poate fi accesata.

 

Cei mai afectati sunt clujenii care trebuie sa incaseze diferenta de restituit din impozitul pe venitul global. "Suntem purtati pe drumuri, pentru ca am fost aici si saptamana trecuta si mi s-a spus sa revin pentru ca nu pot fi platiti banii, deoarece nu merge sistemul. Am revenit azi si iarasi aceeasi problema", a spus unul dintre clujenii care a stat la unul dintre ghisee pentru a-si incasa banii.

 

Daca la ghiseu, lucratorii Directiei de Finante nu au vrut sa ofere foarte multe informatii, lucrurile au fost clarificate la biroul de informatii, unde ni s-a spus ca baza de date este blocata si nu poate fi accesata, astfel ca platile nu pot fi operate.

 

Purtatorul de cuvant al Directiei de Finante Cluj, Grigor Gavris, a declarat ca nu cunoaste aceasta problema, dar ca blocajele ar putea aparea deoarece reteaua de calculatoare de la Cluj este legata de baza de date, care este la Bucuresti, si sunt intreruperi pe "drum".

 

"Verificam acum aceste reclamatii pentru a vedea unde este problema, dar nu stiu sa va spun de ce a picat sau daca a picat reteaua", a declarat pentru Stiri de Cluj Gavris.

 

Comentarii Facebook