O remorca cu lemne s-a desprins si a blocat soseaua din Buna Ziua- VIDEO

Tirurile au fost dirijate prin centrul orasului, intrucat soseaua Buna Ziua a fost blocata de o remorca ce s-a desprins de capul tractor din cauza greutatii. TIR-ul cu numere de Bistrita are o incarcatura de 24 de tone

 

Remorca s-a desprins chiar in curba de pe Buna Ziua la 50 de metri de statia de radio relee. Transportul de lemne venea dinspre Bistrita si mergea la Alba Iulia.

 

Politia a ajuns rapid la fata locului , iar in momentul de fata tirurile au fost dirijate prin oras. Intrucat in zona exista doar o banda pe sens si locul este foarte stramt, in acest moment se mai poate circula pe un singur sens si doar de catre masinile mici. Politistii incearca sa urgenteze deblocarea strazii si in acest sens au facut apel la utilaje de ridicare pentru a putea conecta remorca la un cap tractor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Dimineata la prima ora, remorca a fost atasata la un cap tractor si scoasa de pe soseua Buna Ziua. Drumul a fost astel deblocat, iar circulatia tirurilor pe ruta ocolitoare, reluata.  

Comentarii Facebook