”Reglare de conturi” la Bonțida. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu cutter-ul



Un scandal, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc, luni, în comuna clujeană Bonțida, unde mai multe persoane au fost implicate într-o altercație fizică.

Astfel, un conflict mai vechi dintre două familii, din Bonțida, s-a reaprins în a doua zi de Paște, iar incidentul a degenerat într-o bătaie, soldată cu rănirea uneia dintre persoanele implicate.

Mama a persoanei rănite a reclamat reporterilor Știri de Cluj că fiul său a fost atacat de către o persoană, acesta fiind tăiat cu o lamă în zona gâtului.

IPJ Cluj confirmă incidentul, precizând că a fost vorba despre o intervenție pentru aplanarea unui conflict.

Am fost solicitați, luni, pentru a aplanarea unui conflict între mai multe persoane, în comuna Bonțida. Un bărbat a atacat alte două persoane cu lama unui cutter, rănindu-i în zona brațelor și a pieptului. Una dintre persoanele rănite s-a deplasat la UPU Cluj-Napoca pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii s-au autosesizat în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Totuși, până în momentul actual, nu s-a înregistrat nicio plângere penală la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Comentarii Facebook