Regiile Primariei Cluj-Napoca nu au contracte de asigurare cu Aspazia Droniuc

 

Firma Frarom Asigurari, apartinand Aspaziei Droniuc, nu a asigurat parcul auto al regiilor subordonate Consiliului Local Cluj-Napoca: RADP, RAT si RATUC.

Procurorii DNA au sugerat miercuri, 9 noiembrie, ca aceasta societate ar fi fost cea care a obtinut contractele de asigurare a parcului auto cu ajutorul primarului Sorin Apostu.
 
Autoturismele din parcul auto al Primariei Cluj-Napoca sunt asigurate la Groupama, BCR Asigurari si UNIQUA, a anuntat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Regia Autonoma de Termoficare (RAT) Cluj a anuntat ca autoturimele sunt asigurate la Asirom, iar cele ale RADP Cluj la Euroins. Directorul RATUC Cluj, Liviu Neag, a anuntat ca mijloacele de transport in comun nu sunt asigurate la societata Frarom Asigurari, ci la Unita.

 

Avocatul Eugen Iordachescu a declarat miercuri seara in fata sediului DNA Cluj ca Aspazia Droniuc ar fi implicata si in dosarul de luare de mita al primarului Sorin Apostu. Procurorii DNA anuntat si ei ca edilul este acuzat ca "in cursul anilor 2009-2011, in schimbul incheierii unor contracte - de asigurare a parcului auto al regiilor subordonate Consiliului Local Cluj, respectiv de salubrizare a orasului - inculpatul Apostu Sorin, in calitatea sa de primar, a pretins si primit sume de bani totalizand echivalentul in lei a 94.000 de euro". Vezi AICI acuzatiile.

 

Primarul Sorin Apostu a fost acuzat de luare de mita si a fost retinut pe 24 de ore. Alaturi de el mai sunt cercetati inca 3 oameni de afaceri. Vezi AICI despre cine este vorba.

Comentarii Facebook