RECORD în tenisul românesc! Biletele pentru meciul Fed Cup de la Cluj, epuizate complet în doar câteva ore



Meciul de tenis din cadrul Fed Cup, dintre România și Germania, disputat la Cluj-Napoca, are parte de un interes foarte mare din partea fanilor sportului, cele 5.000 de bilete puse la vânzare fiind epuizate într-un timp record.

Astfel, biletele puse la vânzare pe www.eventim.ro și în rețeaua Eventim, s-au vândut în doar patru ore.

Este o veste care, recunoaștem, ne-a surprins total. Suntem impresionați de susținerea pe care oamenii o arată astfel față de echipa feminină de tenis a României. Interesul major arătat pentru acest meci ne bucură, dar ne și obligă. Ne obligă, în primul rând, să organizăm această întâlnire la cele mai înalte standarde de competiție internațională, iar Sala Polivalentă de la Cluj ne oferă toate premisele pentru acest lucru.

Totodată, vrem să fim 100% transparenți: au fost puse în vânzare 5.000 de bilete pentru fiecare dintre cele două zile. Restul de bilete, până la capacitatea maximă a sălii, trebuie alocate, în baza regulilor Federației Internaționale de Tenis (ITF), suporterilor Germaniei, cluburilor noastre afiliate, sponsorilor și partenerilor”, a declarat George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

Meciul dintre România și Germania va avea loc în perioada 16-17 aprilie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook