Miercuri 17 Aprilie

Record de vanzari la restaurantul Memo 10 in ziua spaniola


A patra zi din cadrul Zilelor Clujului, dedicata culturii spaniole, a fost un real succes atat in ceea ce priveste muzica si dansul dar si gastronomia specifica.

Demonstratiile de flamenco au strans sute de persoane in P-ta Muzeului, insa apogeul evenimentului a fost suma record incasata de restaurantul Memo 10, respectiv 10.000 lei. Peste 1000 de persoane au incercat meniurile specifice peninsulei iberice, pregatite de bucatari clujeni dar si spanioli. in meniu s-au putut regasi preparate ca paella cu pui, paella cu fructe de mare, supa de linte rosie cu kaiser si chorizo, supa rece de rosii gazpacho iar la desert orez cu fructe de padure si ananas. Cel mai cerut sortiment a fost paella cu pui.

Pentru ultima data la Zilele Clujului, Silence Teatro au oferit o reprezentatie de neuitat in costumatii specifice sec. al XVII-lea in Piata Muzeului. Tot aici, mult asteptatele concerte ale trupelor Blood Print, Mojo Barrel si Soul Train au umplut terasele din apropiere pana seara tarziu. Nu au lipsit nici Petit Monsieur si spectacolel de teatru.  

Turul ghidat "Matei Corvin" a starnit curiozitatea clujenilor si a turistilor astfel incat din dorinta de a afla mai multe despre Orasul de pe Somes au ignorat ploaia si temperaturile scazute.  

Spre seara, buna dispozitie s-a mutat in Piata Unirii unde spectacolul de dans si muzica folclorica autentica a starnit ropote de aplauze si nenumarate bis-uri.

Comentarii Facebook