Rebelul Andrei Gheorghe a vizitat Clujul și l-a lăudat

 

Cunoscutul realizator de radio Andrei Gheorghe a fost pentru câteva zile la Cluj-Napoca și a lăudat orașul și pe Emil Boc.

 

Realizatorul radio a stat la hotelul Capitolina, construit chiar de fiul fostului primar Gheorghe Funar, iar din primele cuvinte a criticat orașul din acea ”epocă”, cunoscută pentru băncile tricolore.

 

Clujul nu mi'a plăcut. Nehotărât in vocație, sumbru si arțăgos ceda in fata grației Timișoarei si își trăia existența in periferie mediocra si o feerie tricolora. Si Zbang!

 

Centru lor istoric e mai misto ca ala din Bucuresti. Orașul o arde hipsteresc. La un colț de strada o florărie. In fata ei un bărbat îmbrăcat si tatuat corect- adecvat, tine cu tandrețe de umăr o superpiesa îmbrăcată'n lycra si se uita zimbind in sus. Si'au pus firma. Se uita la ea si zimbesc ca scarlett o' hara la Caveat Emporium din Pe Aripile Vintului.

 

Mașini noi, mașini scumpe, pantofi sport moderni, rucksack, iPad, câștigat, virstnici relaxați si o mare atentie acordată stilului. Cafenele cool, restaurante cool, hoteluri cool ( o sa pun si poze din asta in care stau; care e cool; Capitolina) baruri, bodegi, sute explodează la fiecare colț, pina si reparații pantofi e desenat old school cu grija. Senzația e de metropola, turiști, străini, bizniss, gip, urban, hype si ce cuvinte mai admiratinveștiți pentru descrierea unui Target Market ademenitor. 

 

Bravo Cluj si mulțumesc iar BOC felicitări. Bine coa'.)”, a scris Andrei Gheorghe.

Comentarii Facebook