Reacția unui clujean despre Legea Anti Fumat: Era gol! O să se închidă barurile pe capete

 

Un clujean a relatat care a fost experiența lui într-un bar din centrul orașului, în seara zilei de joi, 17 martie, când a intrat în vigoare Legea Anti - Fumat.

 

Tristă situația cu legea nefumatului... am fost aseară prin Le Général Café-Pub și la ora 22.30-23 eram vreo 6-7 clienți care eram toți fumatori și degeram din când în când afară. Chelnerița mi-a zis că joia era plin acolo și ieri n-a facut niciun bacșiș. Unde-s nefumătorii care se plângeau că nu pot merge la crajmă din cauza fumului? O să se închidă barurile pe capete, nu rezistă niciun patron să plătească chiria fără încasări. Ipocrizia salvează România. Felicitări Aurelia Cristea”, a scris clujeanul pe Facebook.

 

Cumva majoritatea patronilor au facut o treaba pentru fumători. Si in Gene ar putea sa pună un încălzitor pe balcon, o lampa si niște paturi si ar sta lumea afara. Cum au facut si alții. Sunt si fumător, dar nu ma deranjează deloc. Cum nu comentează nici un roman cand merge in străinătate, asa ne vom obișnui si aici...”, a spus un alt utilizator.

Comentarii Facebook