Reacția OLX, după ce Floarea Ianson se apucase de „vândut” apartamente cu grămada în Cluj


Cunoscutul țepar clujean Floarea Ianson, care în urmă cu un an și-a schimbat numele în Traian Onuc, a apărut de ceva vreme pe portalul de anunțuri OLX.ro, postând o serie de anunțuri de vânzare a unor apartamente în Cluj-Napoca, la prețuri cu mult mai mici față de restul pieței.

În anunțuri nu se spune exact unde sunt blocurile, iar persoana contactată la telefon precizează că negocierile se fac direct cu cel care construiește, fără a putea fi oferite detalii.

Acesta a postat multe anunțuri pe www.olx.ro prin care oferă spre vânzare apartamente la prețuri atractive, pe care le și sponsorizează pentru a ieși între primele căutări.

Vezi mai multe AICI despre caz - Cluj: Apartamente SUSPECT de ieftine, scoase la vânzare prin OLX. Cel care le vinde e țeparul Floarea Ianson

Drept reacție la informațiile apărute în presă, reprezentanții OLX au precizat că au luat măsuri împotriva țeparului, blocându-i contul.

Cu toate că cei din conducerea OLX au decis blocarea contului său, Ianson a încercat să își creeze un nou cont și să posteze același tip de anunțuri, însă acesta a fost blocat din nou.

OLX caută mereu să ofere utilizatorilor o experiență plăcută de vânzare-cumpărare, de aceea monitorizăm, în mod constant, ca experiența de care utilizatorii au parte să fie una optimă. Prin instrumentele de care dispunem, am monitorizat acest anunț pentru o perioadă de timp, iar ca urmare a articolelor respective, ieri am luat decizia de a bloca contul acestui utilizator, notificându-l anterior.

Astăzi am primit reacții din partea acestuia, și într-o dorință de a continua acțiunile deja intreprinse de dumnealui, și-a creat un alt cont în care a publicat același tip de anunțuri, dar și acela a fost blocat.

Încercăm prin toate acțiunile noastre să punem la dispoziția utlizatorilor un mediu de schimb plăcut și onest, de aceea, vom monitoriza în continuare astfel de acțiuni și vom interveni de fiecare dată când vom vedea periclitat scopul OLX.

Referitor la acest user, va fi în continuare ținut sub observație, astfel încât să evităm și să rezolvăm tentativele de fraudă”, au transmis reprezentanții OLX.ro, pentru Stiri de Cluj.

Comentarii Facebook