Reacția halucinantă a lui Becali, după ce a fost acuzat de discriminare împotriva femeilor: Nu mai pot eu de discriminarea lor


Omul de afaceri Gigi Becali a fost reclamat de curând, de către o deputată PSD, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru modul în care s-a referit la femeile din PSD.

"Eu o cunosc pe asta. Cum o cheamă? Dăncilă Viorică Dorina, prim-ministru. Femeie super extraordinară, dar cum să mă duc eu să stau în antecameră eu bărbat la o femeie? Că te ţine în antecameră la prim-ministru. Nu mă duc în viaţa mea. Ce să vorbesc eu cu Viorica Dăncilă Măriuca? Dacă e super femeie nu înseamnă că o pui şi prim-ministru, ei nu sunt sănătoşi la cap", a comentat Becali.

În urma acestor declarații, deputata PSD Aida Căruceru a depus o contestație la Consiliul Național pentru Combaterea Discrimării împotriva omului de afaceri.

"Femeile din politica nu sunt ceva ce trebuie stapanit asa cum s-a referit domnul Becali. Nici nu cred ca o femeie trebuie ocolita pentru functia de prim ministru doar pentru că este femeie", a spus aceasta.

"Eu nu le-am discriminat, eu am spus ce spune Hristos in Evanghelie! Nu mai pot eu de discriminarea lor. Vaai, ce frica imi e, mai cârcel, de discriminarea ta. Nici nu merg, nici nu ma intereseaza, şi nici nu bag în seama. Cine sunt ei sa ma judece ei pe mine?!", a spus Becali, pentru Realitatea Tv.

George Becali riscă să primească fie un evertisment, fie o amendă. Cea mai mare amendă dată de CNCD este de 10.000 de lei.

Comentarii Facebook