Răzvan Pop, omul care ținea șpaga lui Uioreanu a ȘOCAT în instanță: Inculpații au dat bani pentru campania electorală - AUDIO

 

Răzvan Pop, fostul consilier personal al lui Horea Uioreanu, și cel care aduna șpaga de sute de mii de lei a șocat instanța în sala de judecată. 

 

Pop a spus că toți banii adunați de la inculații Ioan Bene, Vasile Pogăcean și alții urmau să fie folosiți în campania electorală.

 

Dialog de la audieri:

 

Răzvan Pop: Toți inculpații au dat bani pentru campania electorală!

Judector: Nu am înțeles!

Răzvan Pop: Toți inculpații au dat bani pentru campania electorală. 

 

Pop a mai spus în fața judecătorului și cum a primit 100.000 de lei de la Ioan Bene, tot pentru campanie. 

 

Prin octombrie 2012, inculpatul Bene s-a prezentat la sediul Consiliului Judetean, unde a discutat cu Uioreanu, care la finalizarea discutiei m-a chemat sa-l insotesc pe Bene si impreuna ne-am deplasat cu masina mea in apropiere la Vila Rao, unde Bene a scos un plic A4 tip burduf, de culoare maro, mi l-a lasat si a plecat, constatand ulteior ca in plic se gasea suma de 100.000 lei. Intorcandu-ma la Consiliul Judetean, i-am spus lui Uioreanu ca am primit suma respectiva de la Bene si la intrebarea mea ce sa fac cu acesti bani, Uioreanu mi-a spus sa-i tin la mine, banii fiind pastrati la domiciuliul meu. Mentionez ca inculpatul Uioreanu imi spunea ca banii vor fi folositi in campania electorala a sotiei sale si intr-adevar banii au fost cheltuiti inainte de finalizarea campaniei pe diverse materiale publicitare si pe alte cheltuieli ale familiei”, a precizat Răzvan Pop.

 

Despre Vasile Pogăcean a spus că: ”Au fost niște propuneri pe care le-am discutat cu Pogăcean legate de plata lucrărilor pentru firma Sinai, care însă nu s-au concretizat și este posibil ca Pogăcean să fi avut reprezentarea cu ocazia acelei discuții că dă bani pentru campania electorală. Toti inculpatii au dat bani pentru campania electorala si banii au mers in alta parte. Cand fac aceasta afirmatie ma refer la sustinerile actuale ale inculpatilor despre care am luat la cunostinta din mass-media”.

 

Interesant este că în declarația lui, Răzvan Pop nu spune că ar fi auzit în presă despre faptul că banii ar fi fost adunați pentru campania electorală, acest lucru fiind dictat de judecător grefierului și așa a rămas consemnat. 

 

Pop spune că banii s-au adunat pentru campania electorală.

 

Judecătorul a URLAT la audierea lui Răzvan Pop, omul care aduna șpaga lui Uioreanu - AUDIO

Comentarii Facebook