Miercuri 24 Aprilie

Razvan Ailenei, rugbistul de la U Cluj vinovat de producerea accidentului de pe Frunzisului, a suferit contuzii si e in stare de soc

 

Razvan Ailenei, rugbistul care a provocat accidentul care avut loc aseara pe varianta Zorilor -Manastur, din Cluj-Napoca, este in stare de soc. Sebastian Calfas, jucator la aceeasi echipa, are fractura de rotula si epifiza distala (ruptura oaselor mainii)., fiind internat.

 

Directorul Spitalului Clinic de Adulti, din Cluj-Napoca, Mihai Mlesnita a declarat pentru Stiri de Cluj .ro ca Calfas va fi cu siguranta operat, dar, deocamdata, se  mai fac analize. 

 

Razvan Ailenei a provocat aseara in jurul orei 20,00 un accident pe strada Frunzisului din Cluj-Napoca, dupa ce a incercat sa faca o depasire riscanta cu 100 km la ora.

 

Asta in conditiile in care in zona sunt doua benzi pe sens. Tanarul nu a mai putut sa revina pe banda de mers si a fost acrosat de un Volkswagen. Finalul: 7 persoane ranite, patru  in Passat si trei in Citroenul condus de Razvan Ailenei. Un barbat de 65 de ani nu a mai putut fi salvat si a decedat. 

Comentarii Facebook