Razii în trafic și la magazine în Cluj! Polițiștii au dat amenzi de peste 45.000 lei VIDEO



Polițiștii clujeni au efectuat, zilele trecute, o serie de controale, pe raza întregului judeţ, pentru a preveni şi descuraja evaziunea fiscală în domeniul comercializării produselor alimentare de sezon.

În perioada 7-8 aprilie a.c., poliţiştii clujeni, cu sprijinul D.S.V.S.A Cluj şi al O.P.C. Cluj au verificat legalitatea activităţii comerciale desfăşurată de către 52 de agenţi economici”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

De asemenea, poliţiştii rutieri, cu sprijinul I.S.C.T.R. Cluj, au acţionat pentru combaterea transportului illicit de persoane şi mărfuri, precum şi pentru prevenirea altor abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 45.000 de lei, pentru abateri precum comerţul ilicit, nerespecatrea normelor sanitar- veterinare şi pentru încălcări ale normelor privind transportul de persoane şi mărfuri.

Oamenii legii au mai confiscat peste 120 de litri de vin, precum şi produse alimentare de sezon (carne de miel, ouă, etc.), în valoare de aproximativ 2.000 lei.

Comentarii Facebook