Razii de amploare în trafic, la Cluj-Napoca. Polițiștii au ”vânat” vitezomanii



Poliţiştii Biroului Rutier Cluj au continuat activităţile în cadrul Acţiunii SPEDD TISPOL pentru prevenirea accidentelor rutiere comise pe fondul încălcării regimului legal de viteză.

”La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca, au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere care au drept cauză de producere încălcarea regimului legal de viteză”, anunță IPJ Cluj.

Poliţiştii au acţionat pe principalele artiere din municipiul Cluj-Napoca, fiind vizate în special zonele cu risc de producere a accidentelor.

La acţiune au participat 13 poliţişti din cadrul biroului iar încălcările prevederilor Codului Rutier de către participanţii la trafic, au condus la aplicarea a 80 de sancţiuni contravenţionale, 41 dintre acestea pentru încălcarea regimului legal de viteză, 39 pentru alte abateri de la Codul Rutier.

De asemenea au fost reţinute 10 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce şi a fost reţinut un certificat de înmatriculare.

Comentarii Facebook