Razii ale Poliției la Cluj! Oamenii legii au împărțit sute de amenzi


Polițiștii clujeni au efectuat, zilele trecute, o serie de controale pe raza întregului județ, aceștia aplicând peste 650 de amenzi.

”Peste 300 poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren”, informeap IPJ Cluj.

În cadrul acţiunii au fost constatate 18 infracţiuni, dintre care 16 fapte au fost depistate în flagrant delict. Cele mai numeroase abateri înregistrate au fost la regimul circulaţiei.

Pentru neregulile constatate, polițiștii de ordine publică au aplicat 115 sancţiuni contravenţionale, dintre care 81 de sancţiuni contravenţionale la Legea 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar 34 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcări ale altor acte normative.

Poliţiştii de la Rutieră au fost prezenţi pe principalele artere rutiere, pentru fluidizarea traficului, impunerea respectării normelor rutiere de către toţi participanţii la trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie. Astfel, oamenii legii au 546 sancţiuni contravenţionale, dintre care 80 pentru depăşirea limitelor legale de viteză, iar 466 pentru alte abateri. Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut 90 permise de conducere şi au retras 28 certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook