Razie pe Piezișă, în timpul nopții. Câte amenzi au dat polițiștii FOTO



Polițiștii clujeni au acționat în noaptea de 11/12 octombrie, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea unui climat de siguranță publică, în zona străzii Piezișă, din municipiu.

Astfel, în cadrul acțiunii, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și a Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

În acțiune au fost angrenați polițiști de ordine publică din cadrul mai multor secții de poliție din Cluj-Napoca, din cadrul Biroului Rutier, luptători de acțiuni speciale, jandarmi și inspectori din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Rutier au derulat o acțiune punctuală pentru prevenirea accidentelor rutiere.

S-a acționat atât în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, cât și în celelalte cartiere. Pentru neregulile constatate la regimul rutier, au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, au fost reținute 14 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.





Comentarii Facebook