Razie pe Dorobanților! Polițiștii au ieșit să îi prindă pe ”piloții” de curse ilegale VIDEO



Polițiștii de la Rutieră au acționat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Dorobanților, din Cluj-Napoca, pentru a-i prinde pe șoferii care fac ”liniuțe” și întreceri în zona respectivă.

La data de 16/17 iulie a.c., între orele 23:00-02:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, împreună cu specialişti R.A.R., au acţionat, în zona străzii Dorobanţilor, pentru impunerea legislaţiei rutiere”, informează IPJ Cluj.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost verificate 57 de autovehicule, aplicându-se un număr de 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3.500 de lei.

Totodată, a fost reţinut un permis de conducere şi 4 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, aplicarea de folii neomologate, montarea unor anvelope de alte dimensiuni, defecţiuni la sistemul de lumini.

De asemenea, în jurul orei 01:30, un bărbat, de 26 de ani, din Aghireşu, a fost depistat de oamenii legii conducând un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook