Razie la vânzătorii de alimente la Cluj și în țară. Polițiștii vizează în special comerțul de ouă


Polițiștii desfășoară o serie de controale pentru combaterea ilegalităţilor din domeniul comerţului cu produse alimentare, în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale.

”În cadrul acţiunilor de astăzi, organizate şi coordonate de către Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române, sunt vizaţi, în principal, 11 agenţi economici, din 8 judeţe şi Bucureşti, specializaţi în comerţul cu produse alimentare, în special ouă”, anunță IPJ Cluj.

Astfel, la data de 14 aprilie, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române desfăşoară o amplă acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor economice, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Cluj, Arad, Braşov, Giurgiu, Maramureş, Prahova, Satu Mare şi Timiş, la 11 agenţi economici ce depozitează şi distribuie produse alimentare, în special ouă.

La această oră, la nivelul judeţului Cluj, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice efectuează verificări la doi agenţi economici de profil.

Comentarii Facebook