Razie la târgul din Mociu. Pentru ce au dat amenzi oamenii legii



Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au acţionat cu efective mărite cu ocazia Târgului de ţară din comuna Mociu, judeţul Cluj.

În data de 8 mai a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida, au desfăşurat cu sprijinul jandarmilor Grupării de Jandarmi Mobile Cluj, o acţiune de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică, cu ocazia Târgului de ţară, organizat pe raza comunei Mociu, judeţul Cluj. În cadrul activităţilor, au fost legitimate 37 de persoane, au fost controlate 19 autovehicule şi 22 agenţi economici”, infprmează IPJ Cluj.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, 2 conform cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, 3 în conformitate cu prevederile Legii nr. 12/1990 pentru protejarea populaţiei împotriva unor acte de comerţ ilegal iar 11 în conformitate cu OUG 192/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea a fost reţinut în vedere suspendării dreptului de a conduce un permis de conducere dar şi un certificat de înmatriculare.

Comentarii Facebook