Razie la magazinele din Cluj! Polițiștii au dat amenzi de aproape 30.000 lei



Polițiștii clujeni au efectuat o serie de controale, în acest sfârșit de săptămână, la mai mulți agenți economici de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu reprezentanți din cadrul Direcției Sanitar Veterinare Cluj, au desfășurat activități de prevenire și combatere a activităților ilicite, de natură economico-financiară, derulate pe raza municipiului Cluj-Napoca”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 12 societăți comerciale, iar pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27.000 de lei.

Cele mai multe dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Totodată, pentru abaterile constatate, au fost ridicate în vederea confiscării țigarete, arbuști ornamentali şi carne de pui.

Comentarii Facebook