Razie la Cluj, pentru a-i prinde pe ”piloții” de oraș. S-au dat amenzi de peste 10.000 de lei VIDEO


Polițiștii clujeni au efectuat, azi-noapte, o serie de controale pentru a depista șoferii care fac curse ilegale pe străzile municipiului Cluj-Napoca.

La data de 6/7 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 2 Poliţie - au organizat o acţiune pentru depistarea conducătorilor auto care conduc cu viteză excesivă, precum şi a celor care circulă cu autovehicule ce prezintă neconformităţi tehnice şi generează zgomot excesiv”, informează IPJ Cluj

Poliţiştii au acţionat, cu precădere, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.

Astfel, în cadrul acţiunii, au fost constatate 20 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice, fiind aplicate sancţiuni în valoare de peste 10.000 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 7 certificate de înmatriculare, principalele nereguli constatate fiind la sistemul de evacuare a gazelor, autovehiculele generând zgomot excesiv. Totodată, această măsură a fost luată şi pentru aplicarea de folii neomologate şi pentru montarea unor anvelope cu alte dimensiuni sau caracteristici decât cele prevăzute în cartea de identitate a autovehiculului.


Comentarii Facebook