Razie în trafic la Cluj. Vezi câți șoferi au rămas fără permise


Polițiștii clujeni au efectuat o serie de contriale în trafic în acest weekend, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool. Oamenii legii au aplicat amenzi de peste 50.000 lei.

În perioada 20-22 februarie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi depistarea neregulilor comise la regimul circulaţiei pe drumurile publice”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Activităţile s-au organizat pe principalele drumuri naţionale, fiind vizate, cu precădere, evenimentele rutiere produse pe fondul consumului de alcool.

În cadrul acţiunii, pentru abaterile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice aproximativ 900 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 50.000 de lei, la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Dintre acestea, 269 s-au aplicat pe raza municipiului Cluj-Napoca.

S-au reţinut 36 de permise de conducere, iar pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Totodată, doar ieri, poliţiştii rutieri au constatat comiterea a 4 infracţiuni rutiere, şoferii fiind cercetaţi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Comentarii Facebook