Razie în trafic la Cluj! Polițiștii au vizat șoferii care fac ”liniuțe” FOTO



Polițiștii clujeni au desfășurat, azi-noapte, o acțiune pe raza municipiului Cluj-Napoca, în special în zona a str. Dorobantilor şi str. 21 Decembrie 1989, pentru a depista șoferii care fac ”liniuțe”.

La data de 02.02.2018, în intervalul orar 00.00 – 02.00, politisti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secția 1 și 2 Poliție, Biroul Rutier, în colaborare cu lucrători din cadrul R.A.R. Cluj, au desfasurat o actiune pentru combaterea încalcarii normelor rutiere, organizarii de "liniuţe" si a verificarii stării tehnice a autovehiculelor în zona str. Dorobantilor şi str. 21 Decembrie 1989 din municipiu”, informează IPJ Cluj.

În acest context, poliţiştii au constatat o infracţiune la regimul rutier, au aplicat 5 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 rep. pentru viteză peste limita legală, în valoare de 8.120 lei. Ca măsură suplimentară, poliţiştii au reținut 3 permise de conducere pentru consum de alcool şi 4 certificate de înmatriculare pentru stare tehnică necorespunzătoare a autoturismului.

Acțiunile continuă pentru prevenirea accidentelor rutiere și impunerea unui climat de legalitate în domeniu.

Comentarii Facebook