Razie în trafic la Cluj-Napoca, pentru a-i prinde pe ”piloții” de pe centru. Câte amenzi s-au dat în doar 3 ore


Polițiștii clujeni au efectuat, ieri noapte, o serie de controale pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru a-i prinde pe șoferii care nu respectă regulile de circulație

Astfel a data de 2/3 iunie a.c., în intervalul orar 23:00-02:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier și Secția 2 Poliție au acţionat, în zona străzilor Dorobanţilor şi 21 Decembrie 1989, pentru impunerea legislaţiei rutiere şi prevenirea evenimentelor în trafic.

În cadrul acțiunii au fost verificate 59 de autovehicule, impunându-se aplicarea unui număr de 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 4.800 lei, majoritatea fiind aplicate pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, neprezentarea documentelor obligatorii și nepurtarea centurii de siguranță.

De asemenea, ca măsură complementară, a fost retras un certificat de înmatriculare pentru folosirea de folii neomologate şi a fost reţinut un permis pentru conducerea sub influenţa alcoolului.

S-a impus aplicarea de sancțiuni și pentru nerespectarea Legii 61/1991, constatându-se tulburarea ordinii și liniștii publice prin turarea motoarelor și efectuarea unor manevre care deranjează riveranii.

Comentarii Facebook