Razie în Piața Mărăști. S-au dat amenzi în HAOSUL existent acolo - FOTO

 

Polițiștii locali au descins în Piața Mărăști și au dat amenzi celor pe care au reușit să îi prindă. 

 

Miercuri, 2 noiembrie, între orele 11.00 – 13.00, 24 poliţişti locali din cadrul serviciilor: Inspecţie comercială, Control urbanism şi disciplina în construcţii, Control protecţia mediului, Ordine şi siguranţă publică şi Control Trafic Rutier, în colaborare cu Secţia 2 Poliţie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Avram Iancu” al judeţului Cluj au făcut o amplă acţiune de verificări în Piaţa agroalimentară Mărăşti şi pe domeniul public din imediata vecinătate.

 

Au fost verificaţi  32 de agenţi economici. Pentru funcţionarea fără deţinerea acordurilor de funcţionare eliberate de Primăria municipiului Cluj-Napoca au fost încheiate 15 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 6.000 lei, în conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 republicată. În toate cele 15 cazuri s-a dispus ca şi măsură complementară suspendarea activităţilor până la data autorizării.

 

În privinșa urbanismului și a disciplinei în construcţii au fost verificate 11 societăţi comerciale, din care 3 societăţi au prezentat autorizaţii de construire pentru mijloacele publicitare amplasate, iar în 8 situaţii se vor întocmi procese-verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor, în baza Legii nr. 50/1991 republicată şi actualizată, pentru lipsa autorizaţiilor de construire.

 

Pentru staţionări şi opriri neregulamentare au fost încheiate 12 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 1.200 lei, conform prevederilor H.C.L. nr. 61/2014, 7 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 875 lei, aplicându-se 13 puncte de penalizare conducătorilor auto, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

 

De asemenea, a fost încheiat un proces-verbal de constatare a contravenţiei, în valoare de 50 lei, pentru cerşetorie, conform prevederilor H.C.L. nr. 422/1999.

Comentarii Facebook