Razie în Mărăști și centru. Polițiștii au dat amenzi de peste 2.600 lei în doar două ore



Polițiștii clujeni au desfășurat, marți, o serie de controale în zona piețelor din cartierele Mărăști și centru.

La data de 19.12.2017, între orele 12:00 – 14:00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 2 Poliție, au continuat acţiunile în sistem integrat, în colaborare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și cu polițiști locali din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, pe raza de competență, în principal în zona piețelor agroalimentare și a străzilor adiacente, în scopul descurajării comiterii de infracțiuni stradale și creșterii vizibilității poliției și a celorlalte forțe de ordine, în zonele cu risc criminogen, cu accent pe prevenirea deținerii și comercializării de materiale pirotehnice”, informează IPJ Cluj.

Acțiunea a avut un caracter preponderent preventiv. A fost folosit și un câine specializat în detectarea produselor din tutun.

Pe parcursul acțiunii au fost verificate persoane și vehicule, pentru a se stabili dacă au săvârșit infracțiuni ori posedă/ transportă substanțe interzise cu efect psihotrop ori materiale pirotehnice, fiind constatate un număr de 17 abateri contravenționale, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 2.600 de lei.

Comentarii Facebook