Razie de amploare la groapa de gunoi a Clujului! Polițiștii au prins și doi tâlhari violenți



Polițiștii cclueni au desfășurat, marți, o razie cu efective mărite la rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca.

La data de 17 aprilie a.c., poliţiştii clujeni au organizat la rampa de gunoi a municipiului Cluj-Napoca o razie cu efective mărite. Astfel la această acţiune au luat parte alături de cei 35 de poliţişti şi 20 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Ciceo-Pop” Cluj”, informează IPJ Cluj.

Activităţile desfăşurate de forţele de ordine au condus la legitimarea a 109 persoane, conducerea la sediul poliţie a 4 persoane, fiind verificate un număr de 15 autovehicule.

De asemenea au fost aplicate un număr de 8 sancţiuni contravanţionale, 5 în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancţionarea unor încălcări ale ordinii şi liniştii publice, una la regimul rutier conform OUG 195/2002 iar 2 la alte acte normative.

Activităţile poliţiştilor au condus la identificarea şi reţinerea a doi bărbaţi de 46 şi 20 de ani din comuna Borşa, judeţul Cluj care sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, comisă la data de 16 aprilie a.c., în dauna părţilor vătămate J.M. şi T.V.M. În fapt, aceştia după ce au sustras lucernă de pe terenul aparţinând părţii vătămate J.M., pentru a-şi asigura scăparea după ce au fost surprinşi de proprietar, l-au agresat pe acesta şi pe persoana care îl însoţea, aplicându-le mai multe lovituri cu o furcă.

Cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată pentru luarea unei măsuri preventive.

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook