Razie de amploare la Florești. Pe ce s-au axat polițiștii


Polițiștii clujeni au efectuat, în acest sfârșit de săptămână, o serie de controale de amploare pe raza comunei Florești.

În perioada 09-11.11.2018, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca - Secția 6 Poliție Rurală Florești, împreună cu jandarmi, au derulat acțiuni pe raza de competență pentru prevenirea faptelor antisociale, precum și pe linia sistemelor de securitate, fiind efectuate controale în baruri, săli de jocuri de noroc, șantiere de construcții, stații peco etc.”, anunță IPJ Cluj.

De asemenea, s-a acționat și pentru reducerea riscului rutier și responsabilizarea participanților la trafic.

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate 53 de persoane și au fost controlate zeci de autovehicule. De asemenea, au fost verificate 12 societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, fiind constatate încălcări ale Legii nr.61/1991 privind ordinea și liniștea publică, Legii 333/2003 privind paza bunurilor și a O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. A fost constatată și o infracțiune rutieră, fiind depistat un bărbat care circula cu un autoturism deși nu avea permis de conducere.

Comentarii Facebook