Raul Stef, fotograful ce lucreaza pentru cele mai mari publicatii din lume a expus Muzeul de Arta Cluj-Napoca FOTO


Expozitia "De la est la vest: un portret al diasporei romanesti din Londra" al carei autor este Raul Stef, a fost vernisata azi de la ora 17:00, la Muzeul de Arta Cluj-Napoca. Expozitia este deschisa in perioada 28 martie - 22 aprilie.

Expozitia este un eseu fotografic despre fenomenul migratiei si surprinde portrete ale unor personalitati ale diasporei romanesti din Londra. Aceasta este prezentata pentru prima data in Romania la Muzeul de Arta Cluj-Napoca, iar fotografiile expuse au fost realizate pe parcursul rezidentei artistului la Londra, in cadrul programului Attic Arts 2010, organizat de Institutul Cultural Roman din Londra.

Raul Stef are 30 de ani si este absolvent al Facultatii de Jurnalism a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si al Masterului de Fotografie documentara la Universitatea de Arte din Londra. El a inceput sa lucreze in 2005 la un proiect pe termen lung despre emigratia romaneasca, primele capitole ale seriei desfasurandu-se in Spania si Belgia.

Fotografiile din aceasta expozitie au fost realizate pe parcursul rezidentei artistului la Londra, in cadrul programului Attic Arts 2010, organizat de Institutul Cultural Roman din Londra.

Raul Stef este fotoreporter corespondent pentru agentiile de presa Mediafax, Intact Images si PA Photos. A studiat Jurnalismul si Sociologia la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. Cu o bursa a Fundatiei Ratiu, el a absolvit cursurile de Masterat (MA) in Fotojurnalism si Fotografie Documentara la University of the Arts London (2010).

Comentarii Facebook