RATUC vrea să pună linie EXPRES Aeroport - IRA, pentru a scăpa de romii de pe linia 8

 

Conducerea RATUC Cluj a anunțat că analizează posibilitatea introducerii unui autobuz EXPRES de la Aeroport la IRA, pentru a spăla fața Clujului.

 

Analizăm introducerea unei linii expres de la Aeroport până la IRA, care să meargă fără alte stații. Înțelegeți dvs. motivul, nu îl explic eu”, a spus Liviu Neag, întrebat ce se poate face cu zecile de plângeri ale clujenilor care reclamă faptul că autobuzul 8 este asaltat de țiganii de la Pata Rât. Aceștia circulă fără bilet și produc neplăceri celorlalți călători.

 

Autobuzul 8 este deosebit de important și pentru că face legătura cu Aeroportul și este folosit de mulți turiști. Reclamațiile vizează și bătrânele Saviem -uri care sunt folosite pe această linie și care nu mai asigură confortul dorit. ”În următorul an, doresc să înlocuim toate aceste autobuze aduse din Franța și care au fost foarte bune, dar sunt vechi. Vom pune acolo unde le folosim acum numai autobuze noi, moderne”, a mai spus Liviu Neag.

 

Recent o clujeancă a reclamat că pe linia 8 țiganii urcă înarmați. ”Eu personal am vazut oameni cu cutite, rozete, spray paralizant, seringi cu droguri”, a spus Laura Chis.

 

Dupa cum cred ca stiti din cauza coloniei de romi care se afla la capatul Someseniului autobuzele de pe lina 8 sint pline la orice ora de romi care sint violenti, miros ingrozitor si nu platesc bilet. Nu cred ca este corect pentru restul oamenilor platitori de abonamente si taxe sa suporte manifestarile acestor oameni. Ma gindesc cu groaza ca incepe scoala iar copii mei nu sint in siguranta sa vina de la scoala neinsotiti. Chiar daca fiul meu are 12 ani nu am incredere sa il las sa circule singur. Chiar daca are abonament nu pot sa il trimit seara la un sport sau la alte activitati extrascolare. Fetita cea mica parcurge tot drumul cu autobuzul stringidu-ma de mina”, sustine clujeanca.

Comentarii Facebook