RATUC vrea sa carpeasca zecile de "cratere" de langa sinele de tramvai de pe strazile Primaverii si Plopilor


Conducerea Regiei a anuntat ca va demara de saptama viitoare lucarile de asfaltare a "craterelor" formate in apropierea sinelor de tramvai sin zonele Plopilor si Primaverii. In zona respectiva, drumul a ajuuns sa semene a transee si foarte multi soferi s-au plans ca si-au distrus masinile trecand pe cele doua strazi.

RATUC va cheltui bani din bugetul local pentru refacerea drumului, dar consolidarea sinelor o va face cu propriii specialisti.  Dupa ce vor veni fondurile europene pentru refacerea in intregime a celor 20 de km de linie de tramvai din oras lucrarile vor fi reluate, dar mult mai temeinic.

Saptamana viitoare muncitorii vor lucra pe strada Primaverii si vor merge pana pe strada Plopilor si vor repara sina si asfalta drumul, in total, pe o portiune de circa 300 de metri.

Reprezentantii RATUC isi pun sperantele in proiectul european, in valoare de 160 de milioane de euro, pentru refacerea completa a liniei de tramvai din cartierul Manastur si pana pe Bulevardul Muncii. Fara acesti bani, primaria municipiului Cluj-Napoca nu va avea niciodata fonduri pentru modernizarea liniilor, daca tinem cont de faptul ca refacerea ar costa cat bugetul local pe un an al administratiei.

Comentarii Facebook