Raliu Cluj: Accident GRAV pe speciala de pe Valea Fericirii

 

Ehipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyundai 120 R% a fost implicat, sâmbătă dimineata, intr-un grav accident in timp ce se aflau pe proba speciala 5 – Valea Fericirii – prima a zile.

 

Echipajul a parasit traseul, s-a izbit violent de un stalp si a iesit in decor. Ambulanta probei a intervenit imediat la fata locului. Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea starii de constienta, iar navigatorul a suferit o contuzie toracica. Ambii au fost stabilizati la fata locului, sunt in stare buna,  iar acum se afla in ambulanta, in drum spre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta pentru investigatii suplimentare”, a precizat doctorul Cristian Ursu, medic sef al Rlaiului Transilvania.

 

Potrivit directorului organizatoric al Transilvania Rally, Bela Soica, proba speciala 5 a fost intrerupta si apoi parcursa in regim de etapa, iar raliul continua cu celelalte probe speciale.

----------

 

UPDATE

 

In urma examinarii computer tomografice efectuate la Spitalul Clujic Judetean de Urgenta, pilotul echipei Hyundai, Chevon Lim (Coreea de Sud), va mai ramane internat inca doua zile la sectia de Urologie, iar copilotul Martijn Wydaeghe va fi externat in cursul zilei de astazi, a precizat doctorul SMURD Cristian Ursu, medic sef al Transilvania Rally.

 

In urma investigatiilor s-a confirmat un traumatism cranio-cerebral minor- gradul I - la pilotul Chevon Lim, contuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivel toracic, al bazinului si al antebratului drept. Mai este prezenta o plaga prin contuzie pe scrotul drept. Mai urmeaza un consult si probabil va mai ramane doua zile internat la Urologie”, a precizat medicul sef al raliului. 

 

In ceea ce-l priveste pe copilotul Martijn Wydaeghe, acesta a suferit o contuzie in zona toracica – inghinal dreapta, a afirmat sursa citata. Navigatorul va fi externat in cursul zilei de sâmbătă.

 

Reamintim că echipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyundai i20 R5 a fost implicat, in aceasta dimineata, intr-un accident in timp ce se aflau pe proba speciala 5 – Valea Fericirii – prima a acestei zile. Echipajul a parasit traseul, s-a izbit de un stalp si a iesit in decor. Cei doi au fost transportati la sectia de Urgente a Spitalului Clinic Judetean Cluj.

 

Comentarii Facebook