Proxenet reținut de polițiști! Trăia de pe urma unei clujence, trimisă să se prostitueze în Austria



Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni pentru proxenetism și influențarea declarațiilor. Acesta aar fi trimis o femeie să se prostitueze în Austria apoi a obligat-o să dea declarații mincinoase în faţa organelor judiciare.

La data de 28 aprilie a.c., în urma probatoriului administrat, polițiştii din cadrul Poliției municipiului Dej au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr, bănuit de comiterea infracţiunilor de proxenetism şi influențarea declarațiilor. Faţă de acesta, înstanţa competentă a luat măsura arestării preventive”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Conform investigațiilor efectuate de polițișlti, persoana în cauză, de 26 de ani, din Dej, ar fi înlesnit şi beneficiat de foloase materiale de pe urma practicării prostituției în Austria de către o femeie, de 24 de ani, din Dej.

De asemenea, oamenii legii au aflat că pe parcursul cercetărilor penale bărbatul ar fi încercat să o determine pe femeie, prin constrângere, să-şi retragă declarațiile date în fața organului de urmărire penală şi să consemneze aspecte nereale cu privire la faptele pentru care acesta era investigat.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej.

Comentarii Facebook