Angajatii de la Spitalul de Copii au protestat pentru sustinerea directorului demis de Ministerul Sanatatii

O partea din angajatii Spitalului de Copii din Cluj au intrerupt lucrul in aceasta dimineata si au protestat, nemultumiti ca directorului unitatii sanitare, doctorul Ioan Figan, a fost schimbat printr-un ordin dat ieri de Ministrul Sanatatii.

In jur de 50 de persoane, in special asistente dar si cativa medici, au iesit in curtea unitatii de pe strada Motilor, in jurul orei 10.00. Ei spun ca decizia venita ieri de la Ministerul Sanatatii este nedreapta si ca Ioan Figan a fost un manager care a facut spitalul sa prospere.

"Nu inteleg nici eu decizia ministerului. Spitalul nu are datorii pentru a fost bine manageriat. Din 1997, de cand sunt director nu stiu o perioada in care unitatea sa fie mai eficienta ca acum, asa ca si pentru mine decizia venita este inexplicabila", a declarat Ioan Figan, pentru Stiri de Cluj.

Ioan Figan a mai spus ca isi va relua activitatea in cadrul Spitalului de Copii si va continua sa predea la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj, unde are gradul de conferentiar.

Noul director numit prin ordin de Ministerul Sanatatii este doctorul Cornel Aldea, care lucreaza la Spitalul de Copii, la sectia de nefrologie.

Comentarii Facebook