Protest sâmbătă la Cluj. Participi?

 

Un protest de amploare este anunțat la Cluj-Napoca, sâmbătă, 20 ianuarie. Punctul de întâlnire este la statuia Memorandiștilor (la Clopot), pe Bulevardul Eroilor. 

 

Manifestanții susțin că se vor aduna de la ora 18.00. 

 

Protestul de ”acasă" e la fel de valoros că și cel de la Parlament! Anul trecut AU fost 250.000 în Capitală, și AM fost 600.000 în toată țara! Cu cât vom fi mai mulți prezenți în toate orașele, cu atât in 20 Ianuarie vocea noastră e mai puternică și legitimă!

 

1. Vrem ca Justiția să rămână independentă, prin urmare solicităm retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiției!

2. Vrem retragerea integrală a proiectului de modificare a Codului penal și a Codului de Procedură Penală!

3. Cerem demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcții publice!

4. Cerem demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege menționate anterior

 

Sâmbătă, ieșim cu toții în stradă să le arătăm că de la Cluj până la București, ÎI VEDE o țară întreagă și nu le vom permite să își facă de cap. Nu poți să vii la București?

 

HAI ÎN STRADĂ LA CLUJ la Clopot, vizavi de sediul PSD pentru operatiunea ”CU OCHII pe VOI!” care va avea loc înainte de a pleca în marș. Ce îți propunem?

 

Vino la ora 18 cu inca o ”pereche de ochi" (găsești instrucțiunile în video-ul de la coverul evenimentului realizat de către Declic) pe care ii vom lumina cu ajutorul lanternelor de la telefoane”, anunță organizatorii.

Comentarii Facebook