Protest la Gherla! Oamenii din Fizeșu Gherlii au blocat drumul prin metoda ”pietonul” - FOTO

 

Circa 300 de localnici din comuna Fizeșu Gherlii au protestat față de starea drumului. Manifestarea a fost tardivă, deoarece autoritățile au început lucrul.

 

La ora 12.00, la intrarea în Fizesu Gherlii lucrau deja utilajele RADJ Cluj, care împrăștiau balast pe sosea. Localnicii au început să traverseze în continuu drumul pe trecerea de pietoni blocându-l.

 

La locul protestului au fost prezenți și presedintele interimar al CJ Cluj, Vakar Istvan, și consilierul județean Mihai Seplecan.

 

Politistii si jandarmii i-au convins pe protestatari sa renunte la blocarea drumului si sa se indrepte spre centrul comunei, scrie gherlainfo.ro.

 

Presedintele interimar al CJ Cluj, Vakar Istvan. si consilierul județean Mihai Seplecan au discutat cu protestatarii și le-au promis că lucrările vor fi terminat în cel mult 30 de zile.

 

În seara zilei de marți, 29 iulie, oamenii au afișat pe gadruri bannere de protest, cu mesaje extrem de dure: ”Drumul terorii”, ”Va votam cum ne-ati ajutat si voi”, ”Aici sunt banii nostri”, ”Multumim guvernului pentru sprijin”, ”Ne distrugeti casele!”, ”Ne omorati copiii!” sau ”Uioreanu vă așteaptă la Gherla”.

 

Vezi mai JOS bannerele:

Localnicii din Fizeșu Gherlii au umplut DRUMUL GROAZEI cu bannere: ”Uioreanu vă așteaptă la Gherla” - VIDEO

Comentarii Facebook