Protest la Cluj, în Piața Unirii, pentru Salvarea PĂDURILOR. Participi? Dă mai departe mesajul

 

Clujenii vor ieși sâmbătă, 9 mai, de la ora 16.00, în stradă pentru a protesta față de tăierile masive de de păduri și cer stoparea jafului. 

 

Sâmbătă, 9 mai, în mai multe oraşe din ţară va avea loc primul protest major împotriva despăduririlor abuzive, care au lăsat România în numai câţiva ani cu mai puţin de jumătate din suprafaţa împădurită pe care o avea în 1989.

 

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât în România există jumătate din suprafaţa totală de pădure virgină din Uniunea Europeană, iar la nivelul clasei politice există numai complicitate cu beneficiarii despăduririlor abuzive, aşa cum ne indică chiar gestul recent al preşedintelui Klaus Iohannis se întoarcere către Parlament a legii care punea capăt monopolului companiei austriece Schweighofer Holzindustrie”, se anunță pe Facebook.

 

Inițial, cineva a încercat sabotarea acțiunii. ”Contul de fb numit Spring Time, care a initiat event-ul fb pentru Cluj a fost raportat si blocat de catre niste binevoitori necunoscuti. Implicit event-ul (1500 going) nu mai este din pacate accesibil. Organizarea din mers si la gramada se muta aici. Va rugam sharuiti cu viteza!”, mai scriu organizatorii protestului de la Cluj.

 

Dă mai departe acest mesaj și anunță-ți prietenii.

 

Comentarii Facebook