Protest la Cluj, duminică, 16 iulie: ”NU vom fi o naţie de hoţi! Apărăm democratia!”

 

O nouă ordonanță emisă de Guvernul Tudose scoate oamenii în stradă. Sunt anunțate proteste în toată țara, inclusiv la Cluj-Napoca, în Piața Unirii.

 

Protestul va începe la ora 19.00, lângă Monumentul Memorandistilor.

 

Guvernul Tudose a elaborat un proiect de act normativ, numit Codul Administrativ. Proiectul prevede, printre altele, şi abrogarea legii care interzicea persoanelor condamnate penal să facă parte din Guvern.

 

Asta inseamna ca orice condamnat penal, va putea decide soarta romanilor si ii va putea reprezenta. 

 

Daca nu vrei ca viitorul sa iti fie decis de un condamnat, hai sa iesim alaturi de cetatenii din toate orasele si sa cerem ferm si fara negocieri o GUVERNARE CURATA, o guvernare care sa te reprezinte.

 

La Bucuresti Jandarmeria, la ordin, a facut demersuri consistente sa opreasca protestele romanilor impotriva guvernarii ALDE-PSD. Trebuie sa iesim in strada pentru a sustine DEMOCRATIA, democratie care implica dreptul constitutional la libera exprimare. Da, orice roman are dreptul sa protesteze, sa isi arate nemultumirea sau indignarea, prin protest.

 

CONSTITUTIA ROMANIEI - CAPITOLUL II

Drepturile şi libertăţile fundamentale - ARTICOLUL 39

 

Libertatea întrunirilor

 

Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.

 

via Coruptia Ucide

 

Update: meeting autorizat.

 

Ne intalnim la Monumentul Memorandistilor (Clopot), la ora 19.00 si in jurul orei 20.00 plecam in mars pe Bdul Eroilor pana in Pta Avram Iancu, mergem pe latura de vest a pietei pana pe Bdul 21 Decembrie, pe care mergem apoi spre Pta Unirii, apoi pe latura de est a pietei, pana la Monumentul Memorandistilor (doar zona pietonala)”.

Comentarii Facebook