ad libitum final dreapta 3.png

Social

Protest la Cluj, duminică, 16 iulie: ”NU vom fi o naţie de hoţi! Apărăm democratia!”

   

O nouă ordonanță emisă de Guvernul Tudose scoate oamenii în stradă. Sunt anunțate proteste în toată țara, inclusiv la Cluj-Napoca, în Piața Unirii.

 

Protestul va începe la ora 19.00, lângă Monumentul Memorandistilor.

 

Guvernul Tudose a elaborat un proiect de act normativ, numit Codul Administrativ. Proiectul prevede, printre altele, şi abrogarea legii care interzicea persoanelor condamnate penal să facă parte din Guvern.

 

Asta inseamna ca orice condamnat penal, va putea decide soarta romanilor si ii va putea reprezenta. 

 

Daca nu vrei ca viitorul sa iti fie decis de un condamnat, hai sa iesim alaturi de cetatenii din toate orasele si sa cerem ferm si fara negocieri o GUVERNARE CURATA, o guvernare care sa te reprezinte.

 

La Bucuresti Jandarmeria, la ordin, a facut demersuri consistente sa opreasca protestele romanilor impotriva guvernarii ALDE-PSD. Trebuie sa iesim in strada pentru a sustine DEMOCRATIA, democratie care implica dreptul constitutional la libera exprimare. Da, orice roman are dreptul sa protesteze, sa isi arate nemultumirea sau indignarea, prin protest.

 

CONSTITUTIA ROMANIEI - CAPITOLUL II

Drepturile şi libertăţile fundamentale - ARTICOLUL 39

 

Libertatea întrunirilor

 

Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt libere şi se pot organiza şi desfăşura numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.

 

via Coruptia Ucide

 

Update: meeting autorizat.

 

Ne intalnim la Monumentul Memorandistilor (Clopot), la ora 19.00 si in jurul orei 20.00 plecam in mars pe Bdul Eroilor pana in Pta Avram Iancu, mergem pe latura de vest a pietei pana pe Bdul 21 Decembrie, pe care mergem apoi spre Pta Unirii, apoi pe latura de est a pietei, pana la Monumentul Memorandistilor (doar zona pietonala)”.

coral1_1_1.jpg
16-7-2017, 10:49
41 vizualizări
27 comentarii
ana17-7-2017, 10:15
Suntem o natie de toata jena, este prea tarziu sa mai facem ceva...astea suntem, hoti, mincinosi,mafioti , saraci cu duhul !!!!
vasile 17-7-2017, 9:03
sa moara psd ul
Benone17-7-2017, 6:55
Se termina Electric castel, urmeaza Untold, ce sa faca derbedeii intre cele doua paranghelii, vor urla in strada pana li se usca vocea apoi vor poposi in Cluburi si spre dimnieata ii vezi lesinati si pisati pe ei. Dar se intremeaza ca seara e iar miting. Cine jubileaza, edilii care isi pot face meandrele nestingheriti, ce mai conteaza ca suntem sufocati si batjocoriti?
revelatule17-7-2017, 9:10
Nu pot sa cred la ce cote a ajuns prostia ta. Deci, vizibil iritat de politicieni ce-si fac "meandrele nestingheriti" dar critici in acelasi timp si pe cei ce protesteaza impotriva lor. Iarta-ma domnul meu, dar esti prost de bubui, sau poate doar psdist.
Cristi17-7-2017, 9:55
Mai Benone, ia spune suntem cumva pesedist pana in maduva oaselor ?? Ti-a marit Dragnea ceva beneficiu social ?? Mai bine du-te si te interneaza la Borsa, cred ca mai au locuri libere...
@benone17-7-2017, 16:01
Cine-i sufocat si batjocorit, ma cretinule?
Benone17-7-2017, 6:43
Manipulati prostimea, dati-le paine si circ si va vota in consecinta.
Bocaiala17-7-2017, 3:32
JOS BOC!! Dictatura Ceausescu a cazut,dar dictatura Boc na cazut!...
liviu16-7-2017, 22:59
Si cati ati fost? A fost frumos? Incredibil de prosti informati sunteti. Va termina Facebookul ala si aia care iau banii de la Soros(da ei iau bani si voi sunteti masa de manevra)
AstaE16-7-2017, 22:50
Aparati ca prostii pseudo-democratia asta de kkt ca nici macar democratie nu e si oricum si daca ar fi e buna doar pe termen f scurt...e doar varianta demo de unde si numele! :)))
Despre falsul prin omisiune in Declaratiile de Interese16-7-2017, 22:37
Se pot idenfitica mai jos politisti, notari, judecatori (fosti procurori DNA) care niciodata nu si-au trecut in declaratiile de interese, componenta la asociatia de leutzi - masonutzi si nu au fost nicodata cercetati penal pentru fals in declaratii si ocupa in continuare functii la stat.....

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 8988/211/2007
Data inregistrarii 06.07.2007
Data ultimei modificari: 24.01.2013
Sectie: Civil
Materie: Civil
Obiect: modificări acte constitutive persoane juridice
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
ASOCIATIA LIONS CLUB IOAN GEORGIU Petent

Şedinţe09.07.2007

Ora estimata:
Complet: Complet urgente
Tip solutie:
Solutia pe scurt: Admite cererea formulata de petitionara ASOCIATIA "LIONS CLUB IOAN GEORGIU”, cu sediul in CLUJ-NAPOCA str.Maramuresului nr.106 jud.Cluj, pentru modificarea actelor constitutive si, in consecinta: Ia act de modificarile intervenite in actele constitutive ale ASOCIATIEI "LIONS CLUB IOAN GEORGIU”, conform hotararii adunarii generale extraordinare din 29.05.2007 si actelor aditionale atestate sub nr.9 si 10 din 13.06.2007 de avocat PAL BOGDAN SEBASTIAN, care fac parte integranta din prezenta hotarare, in sensul ca s-a hotarat retragerea calitatii de membru urmatorilor: BONTIDEAN MARCEL-NICU, APAHIDEAN VASILE, GIOARSA DORIN, DON DANIEL, COTET DOREL-VIOREL, SLEJEAN OVIDIU MIOAN, MOIGRADEAN LAURA, PRESECAN ELENA-RODICA, BADIU NICOLAE-IULIAN, CRACIUN TITUS, MEZEI JANOS, BRATU TIBERIU, HUSANU SOLVIA, DOBROTA IONEL, BOTEZAN VIRGINIA-ELENA, ANDRIES GABRIEL-LAURENTIU, acordarea calitatii de asociat urmaotrilor: HOZAN TEODOR VICTOR, DANCIU LUCIAN VIOREL, CAZAC MARIA, SALAJAN IUSAN SERGIU RADU, schimbarea sediului la adresa din CLUJ-NAPOCA str.Colonia Borhanci nr.3A, modificarea art.20, 22, 25, 26, 32 din statut, modificarea componentei Consiliului Director, astfel: presedinte – MIERE DORIN IOAN, vicepresedinti – FENESAN AUGUSTIN, CAREAN MIHAELA, secretar – SALAJAN IUSAN SERGIU RADU, trezorier – CAZAC MARIA, cenzor – RITA GORON. Dispune inscrierea modificarilor in Registrul Persoanelor Juridice al Judecatoriei Cluj-Napoca. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica din 9 iulie 2007.

GICA17-7-2017, 11:06
CINE P*** MEA IS GOZERII ASTIA CEVA MITINGISTI PLATITI DE SOROS SI FUNAR
radu16-7-2017, 22:29
Ca sa fi hot bun trebuie sa fi destept , nu e cazul nostru, prosti am fost si vom ramane , slugi si prosti , Petre Tutea a spus foarte bine cine suntem . Intre un hot si un prost eu aleg sa fiu hot.
Curios16-7-2017, 20:30
Iar ies in strada?Vor sa apere democratia cui?Sau li s-a promis înghețată,ca e vara?
petrica16-7-2017, 18:29
@doi prosti care se baga in seama

Eu cred ca voi doi sunteti MAI MARI PROSTI ca mine :)

Eu ma refeream la reabilitare, reabilitare care e dreptul fiecarui om, si normal ca dupa ce e reabilitat are voie sa fie in Guvern sau ori unde vrea el

Penalii astia de care vorbiti voi au vost VOTATI, daca lumea e PROASTA ca voi doi si ii voteaza (chiar daca nu ati votat voi PSD, daca ati fost pe afara l-ati votat pe PENALUL Basescu si pe PENALA Udrea in trecut), cum spuneam, DACA PROSTI ca voi voteaza, e normal sa fie condusa tara de penali!
petrica16-7-2017, 18:38
P.S. Tragic nu e ca sunteti prosti, tragic e ca va mai credeti si destepti!
@petrica16-7-2017, 19:49
esti platit la numar de cuvinte sau de prostii debitate? in cazul al doilea faci o treaba excelenta! lamureste-ne si cum e cu contul tau tipic de postac
@@petrica16-7-2017, 23:39
Eu as vrea sa vad ce contraargumente ai. Lasa pe postaci si psd-isti. Are omul dreptul dupa ce isi ispaseste pedeapsa, aceleasi drepturi cu unul fara cazier sau nu? Uite un caz: fotbalistul Popescu intrat la bulau, a restituit banii etc. Ar putea avea acelesi drepturi ca si tine?
@petrica17-7-2017, 3:11
inutil sa mai insisti

esti prost ca gardul

:)
Ba petrica17-7-2017, 6:23
Tu esti un adevarat imbecil!
Prin ce postezi aici dovedesti ca nici macar nu reusesti sa pricepi ce ti-au scris cititorii...
Doi la mana, cazierul ramane cu tine toata viata, poti "sa te reabilitezi" tu si sa-ti ispasesti
pedepsele si de zece ori, ala nu ti-l mai sterge nimeni!! Iar daca ai cazier, in tara prostilor Romania poti ajunge primar, prefect sau deputat, sa conduci prostimea, fraierii, in schimb in tari avansate cum e Canada sau USA nu poti sa ai nici macar calitatea de turist, pentru ca nu obtii VIZA de intrare... In tarile avansate nu exista notiunea de "reabilitare", ca "pela" noi...
@Petru Gora16-7-2017, 16:33
Esti un MARE PROST, Petrica...
Se vede ca n-ai prea iesit prin strainatate, ca sa iti dai seama cum functioneaza mentalitatea occidentala si cum gandesc oamenii acolo.
Nu vei gasi un lider in Vest care sa fie un fost puscarias... Asa ceva este inacceptabil. Nu cred ca ai auzit tu de asa ceva, dar citeste de cazul Dominique Strauss-Kahn, fost candidat la Presedentia Frantei, care a fost impins sa aiba probleme cu justitia tocmai pentru a nu mai fi niciodata capabil sa acceseze functii in Stat.
Nu este firesc si nu este drept ca tara sa fie condusa de penali, cand sint atatia altii (majoritatea) care nu au trecut pe la puscarie...

Nu este drept ca ai nostri copii, multi care au fost acceptati si studiaza la faimoase universitati din SUA, UK sau Franta, sa se intoarca in tara si sa fie "la concurenta" cu fosti puscariasi, cu "scoala" prin penitenciarele Romaniei, fie ei si adrieni nastase, sau cu absolventi de Spiru Haret.
@petru gora16-7-2017, 16:25
Bai dar ce profil real de facebook ai. "Nu tin partea...", hai sictir, postac idiot cu argumente de copil retardat
poov16-7-2017, 14:49
Nici nu suntem, suntem o natie de prosti!
...16-7-2017, 13:57
Dumnezeu da un conducator dupa inima oamenilor, pana nu ne schimbam noi, nu v-a fi un conducator bun.
Conştiinţa vie.16-7-2017, 13:01
ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!
Idiotzi mafiotzi16-7-2017, 12:55
"Asta inseamna ca orice condamnat penal, va putea decide soarta romanilor si ii va putea reprezenta." Daca asta este vointa juridica a poporului si voteaza astfel de personaje , foarte bine , este corect . Asta este votul tabelar la care au acces sposorii si lingaii lor.

"Nu vrem sa fie o natie de hoti !" Nici nu tre ca sunteti ! hai sictir fraierilor.
culdusu16-7-2017, 12:53
Sa ne asteapta aia cu pitza si cola, ca in iarna ne-o dat ceai si pitza, ca strigam tare sa se duce guvernu asta aaaaal lu Dragnea la gherla si sa dea jos pe guvern si sa puie pe Boc sau pe Tise priministru, sa iesim la strada multi

Cele mai citite ştiri din Social

4840 vizualizări
20-4-2018, 23:44
Cum fură romii un telefon în Piața Mărăști! Sunt CĂUTAȚI. Puteți AJUTA? - VIDEO» Vezi tot
817 vizualizări
19-4-2018, 13:08
Cluj-Napoca: Cocalarizarea orasului "universitar” - VIDEO» Vezi tot
562 vizualizări
20-4-2018, 17:56
Cluj-Napoca: Cum s-au furat lucrurile de la Amprenta Advertising - VIDEO» Vezi tot
505 vizualizări
20-4-2018, 19:03
Accident cu trei mașini pe Constantin Brâncuși - VIDEO» Vezi tot
305 vizualizări
20-4-2018, 12:09
Un cuplu s-a ales cu dosar penal, după ce au fost trași pe dreapta în trafic. Ce au descoperit polițiștii clujeni» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?

X
ad libitum concert.jpg
close