Angajatii care asigura paza pe santierul Bechtel, de la Turda, au intrerupt lucrul

Angajatii firmei de paza care asigura securitatea pe santierul autostrazii Transilvania, in zona Turda, au protestat astazi deoarece nu si-au mai primit salariile de cateva luni.

 

Oamenii au intrerupt lucrul si au cerut plata salariilor restante.

Angajatii spun ca asteapta si acum sa primeasca banii pe luna noiembrie si ca numai ei stiu cum au trecut de perioada sarbatorilor. "Am oprit lucrul pentru ca nu se mai poate, avem probleme, avem facturi de platit si trebuie cumva sa ne primim banii", a declarat Ioan Marginean, angajat la firma de paza.

Directorul societatii de paza, Cornel Sabau, a declarat ca asteapta ca reprezentantii Bechtel sa achite serviciile prestate pe luna noiembrie, pentru a-i putea plati pe angajati. Sabau sustine ca banii trebuiau virati pana la sfarsitul lunii decembrie si ca salariile nu au intarziat cu cateva luni, ci cu cateva saptamani.

 

Reprezentantii Bechtel au declarat ca restantele vor fi platite catre firma de paza.

 

Constructorul american trece prin momente grele, deoarece are de recuperat de la Ministerul Transporturilor datorii de 150 de milioane de euro, ce reprezinta contravaloarea lucrarilor efectuate la finele anului trecut.

Comentarii Facebook