Protest anemic al taximetriștilor împotriva UBER - VIDEO

 

Taximetriștii clujeni s-au raliat protestului de la București împotriva UBER, dar foarte puțini au participat la ”mișcarea” de vineri seara.

 

Primul protest a avut loc jos seara, fiind o acțiune de susținere a protestului din București. Vineri seara a fost organizat un nou protest, dar a fost vorba despre unul de mică amploare.

 

Liderul protestatarilor, Ioan Pugna, a spus că vrea ca autoritățile să ia măsuri împotriva UBER.

 

Pe noi nu asta ne interesează. România are instituții care să verifice dpdv fiscal. Pe noi ce ne doare e că platforma americană care gestionează acest serviciu de transport ... pe noi ne deranjează birocrația pe care trebuie să o suportăm noi, dar la dânșii se poate cu numere roșii, de Germania sau de peste Prut. Dânșii spun că reinventează transportul de persoane. Dragi clujeni să știți că o mare parte a gâtuirii traficului se se datorează acestor parteneri, pentru că la orele de vârf ies toți în trafic. Să știți că marea majoritate a mașinilor cu numere roșii de Mureș, de Harghita, Covasna, Brașov sunt mașinile acestei minunate platforme care spune că reduce poluarea în orașe”, a mai spus Pugna.

Comentarii Facebook