Protest al parintilor de la gradinita "Mica Sirena", unde copiii au dansat pe imnul PDL! VEZI detalii


Parintii de la gradinita "Mica Sirena", din cartierul Grigorescu, unde copiii au fost pusi sa danseze pe imnul PDL, chiar in fata primarul Sorin Apostu, iau apararea educatoarelor si cer ca acestea sa nu fie pedepsite.

Intr-un memoriu intocmit de parinti si trimis Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Cluj acestia solicita ca educatoarele sa nu fie trase la raspundere si sa nu fie cautati tapi ispasitori, in scopul castigarii de imagine politica.

"Adresam rugamintea autoritatilor administratiei publice locale si conducerii ISJ Cluj sa nu se lanseze in demersuri al caror scop urmareste doar castig pe planul activitatii politice, de imagine, sau cautarea de tapi ispasitori pentru situatii care pot afecta bunul mers al procesului de invatamant. (...) Protestam fata de modul in care evenimentele cu scop educativ organizate de conducerea si cadrele didactice ale Gradinitei Mica Sirena au fost deturnate de la scopul lor initial, iar munca si eforturile depuse de catre copii si educatoare practic anulate. Parintii au fost informati inca de la inceputul anului 2011 despre proiectele derulate, iar acestia, direct implicati, nu au avut nicio obiectie la continutul programelor artistice sau educative", sustin parintii in memoriul lor.

Memoriul a fost semnat de 26 de parinti, care au luat pozitie in urma incidentului din 8 martie, cand copiii de la grupa mijlocie au fost pusi sa danseze pe imnul PDL, "Verde-nrourat", chiar in fata primarului Sorin Apostu.

ISJ Cluj s-a autosesizat dupa 24 de ore de la acel incident, dar inca nu exista o concluzie a anchetei.

Directoarea gradinitei, Maria Miclea, a declarat ca, prin acel dans, nu s-a intentionat politizarea evenimentului de 8 martie si ca a fost vorba numai despre o coincidenta.


Citeste si...

Copiii de la gradinita "Mica Sirena" din Cluj au fost pusi sa danseze pe Imnul PDL, de 8 martie! - VIDEO

Directoarea gradinitei "Mica Sirena", unde copiii au dansat pe Imnul PDL: Nu am vrut sa il ovationam pe primarul Sorin Apostu!

Dansul copiilor de la gradinita "Mica Sirena" pe Imnul PDL este anchetat de Inspectoratul Scolar Cluj

 

Comentarii Facebook